Victorie la scor de tenis

Având ca obiectiv declarat promovarea în liga III-a, echipa de fotbal FC Vaslui a debutat cu dreptul, sâmbãtã, în returul campionatului judetean, învingând cu 6-4 pe Star Tãtãrãni.

Star Tãtãrãni se numãrã printre putinele echipe din liga a IV-a care pune spectacolul fotbalistic mai presus de rezultat. O aratã golaverajul primelor 11 etape (24 de goluri primite-45 goluri încasate), a arãtat-o si evolutia de sâmbãtã, de la Vaslui. Desi urma sã întâlneascã liderul clasamentului, bãietii lui Gentimir Ion nu s-au bãgat cu fundul în poartã, ba din contra. Au iesit la joc încã de la fluierul de start al partidei, iar jocul i-a rãplãtit în minutul 1, când atacantul lor a scãpat singur pe contraatac si a deschis scorul. FC Vaslui si-a revenit cu greu din lovitura primitã, însã o fãcut-o în stil de echipã mare, cu douã goluri înscrise în decurs de doar douã minute (17, 18), autori, Ovidiu Olaru si Cãtãlin Solomon. În minutul 32 “galben-verzii” s-au desprins la douã goluri diferentã (3-1), prin reusita lui Sebastian Târtârãu, însã oaspetii nu au renuntat la luptã, iar în minutul 39 au redus ecartul, scor 3-2. Este si rezultatul cu care cele douã echipe au terminat prima reprizã. Partea a doua a început mai bine pentru FC Vaslui, care în minutul 50 au reusit a doua desprindere, printr-un penalti executat ca la carte de Ionut Munteanu. Bucuria din tabãra gazdelor a fost însã de scurtã duratã, pentru cã în minutul 51, Tãtãrãniul a înscris din nou, printr-un sut din afara careului. 4-3 iar vasluienii au luat-o de la capãt pentru a nu avea emotii pe final de meci. Linistea gazdelor a fost adusã în minutul 55, de fundasul central Lucian Nãzãreanu, care a executat impecabil o loviturã liberã de la 20 de metri, si a fãcut 5-3. Cel mai frumos gol al partidei a fost dat însã în minutul 73, de Alin Abuzãtoaei. Dupã o cursã de 50 de metri, în care a trecut de trei adversari, mijlocasul vasluienilor a sutat de la 25 de metri distantã, trimitând mingea în vinclul portii adverse, pentru 6-3. Tabela a fost închisã în minutul 92, de oaspeti, care au înscris dintr-un penalty, stabilind scorul final, 6-4.

Debut cu dreptul pentru antrenorul Cezar Ionut

Este pentru a doua oarã în acest campionat când FC Vaslui se impune în fata celor de la Star Tãtãrãni cu scorul de 6-4. Acelasi deznodãmânt a fost si în meciul din tur, dupã o luptã de care pe care purtatã de cele cele douã echipe. Rezultatul de sâmbãtã îi mentine lideri pe vasluieni în clasamentul ligii a IV-a si oferã încredere noului staff tehnic al echipei, alcãtuit din principalul Cezar Ionut si secunzii Rãzvan Coropceanu si Victor Cumpãnã.

Sursa: www.vrn.ro