Vasile Buhăescu: Fiți alături de echipă!

Vasile Buhăescu: Fiți alături de echipă!

Un nou jucător ce a fost în curtea echipei FC Vaslui se alătură campaniei de promovare a proiectului ”galben-verde” al Asociației Sportive a Suporterilor Fotbal Club Vaslui, este vorba de vasluianul nostru, Vasile Buhăescu, momentan coleg de echipă cu Raul Costin la echipa de Liga a 2-a, FC Argeș Pitești. A fost jucătorul echipei FC Vaslui în perioada 2005-2014.

Vasile Buhăescu: ⇒ Mi-aș dori foarte mult ca acest proiect să prindă contur și să se reușească promovarea. Atât pentru mine cât și pentru suporterii vasluieni ar fi un vis împlinit ca FC Vaslui să ajungă din nou în Liga I. Pentru mine ar fi cu atât mai frumos să promovăm, pentru că sunt vasluian, aici mi-am început cariera de jucător profesionist și mi-aș dori să mă întorc. Mult succes și fiți alături de echipă!

Toți cei care doresc să se alăture proiectului de readucere a fotbalului vasluian în ligile superioare ne pot contacta pe adresa de e-mail a echipei: assfcvaslui@gmail.com sau pot face donații în contul de paypal al echipei: sustinfcvaslui@gmail.com