Asociatia Suporterilor Vasluieni

Odata cu trecerea timpului si pe masura ce intalneau nenumarate probleme legate de organizare, suporterii vasluieni au decis sa treaca la un nou nivel, si au demarat (probabil) cel mai ambitios proiect la care Peluza Nord a luat parte. Bazele acestui proiect au fost puse in 2008, insa abia in luna august a anului 2010 si-a facut aparitia oficiala ASOCIATIA SUPORTERILOR VASLUIENI. Initial rolul asociatiei a fost de organizare a deplasarilor si a coregrafiilor, insa dupa un an de activitate ne-am dat seama ca aceasta forma de organizare poate deveni la fel de bine si o modalitate de apropia suporterii galben-verzi ! Din anul 2011 am inceput sa ne implicam in organizarea a diverse actiuni de mica sau de mare amploare, dar inca nu suntem multumiti si suntem constienti ca se poate mult mai mult. Pentru o organizare mai buna si pentru a avea un cuvant de spus este nevoie de ajutorul si de implicarea a cator mai multi suporteri, de aceea vrem sa atragem cat mai multi membri.

Ce trebuie sa faci pentru a deveni membru?
Rapunsul este foarte simplu! Orice fan al galben-verzilor poate completa formularul de inscriere si sa achite cotizatia anuala. Dupa ce se vor face acesti doi pasi, veti primi cardul de membru cotizant, moment in care veti devein membru al asociatiei.

De ce sa deveniti membrii asociatiei ?
Pentru ca impreuna vom fi mai puternici; vom avea o voce care va fi mai usor de auzit ; ne vom cunoaste mai bine, suflarea galben-verde devenind astfel mult mai numeroasa si mai eficienta in ceea ce priveste sustinerea echipei ! Totodata membrii asociatiei vor lua parte la diferite evenimente organizate de aceasta, vor avea reduceri la diferite produse cu insemnele clubului si vor avea dreptul sa participe la toate sedintele asociatiei !
Doar uniti vom fi mai puternici, doar puternici fiind ne vom implini idealurile!