Star Tãtãrãni – FC Vaslui 4-6

Star Tãtãrãni – FC Vaslui 4-6

Start de partidă pe terenul din Tătărăni. ”Galben-verzii” încep meciul cu următorul 11:
Chișcă Iulian – Cumpănă Victor, Lișiță Alin-Alexandru, Sonea Cristian, Olaru Ovidiu – Moraru Edi, Gîrdea Sergiu – Buruiană Cristian, Cezar Ionuț (c), Solomon Cătălin – Moroșan Bogdan.
Rezerve: Cumpănă Petronel, Moraru Vasile, Palade Andrei

Min. 20 – După un început mai bun de meci, echipa din Tătărăni reușește să deschidă scorul, Star Tătărăni – FC Vaslui 1-0.
Min. 25 – Goool Vasluiul! Solomon Cătălin reușește să restabilească egalitatea, Star Tătărăni – FC Vaslui 1-1.
Min. 35 – ”Galben-verzii” preiau conducerea pe tabela de marcaj, înscrie superb același Solomon Cătălin, Star Tătărăni – FC Vaslui 1-2.
Min. 43 – Goool, gool, gol… ne distanțăm pe tabela de marcaj, înscrie ți căpitanul echipei Cezar Ionuț, Star Tătărăni – FC Vaslui 1-3.
Min. 45 – Reduce din diferență echipa din Tătărăni, 2-3. După un fault inexistent, echipa din Tătărăni executa lovitura liberă, portarul nostru respinge mingea în față, iar un adversar împinge mingea în poartă.
Min. 45+1 – Reușim să înscriem, dar golul este anulat pe motiv de offside.
Pauză – După un început mai greu de partidă a echipei noastre, perioada în care echipa din Tătărăni a reușit să deschidă scorul, am reușit să revenim în meci și să întoarcem scorul, am avut parte și de câteva faze controversate în care echipei noastre i s-au refuzat două lovituri de pedeapsă și un gol amânat pe motiv de offside. Urmează repriza secundă, unde sperăm să ne facem jocul și să ne distanțăm pe tabela.
Min. 57 – Tătărăniul restabilește egalitatea, 3-3.
Min. 60 – Revenim la conducere, gol Moroșan Bogdan, 3-4.
Min. 67 – Cartonaș roșu – Tătărăniul rămâne în 10 oameni, după ce un jucator advers primește al doilea galben și este eliminat!
Min. 78 – Moroșan Bogdan face dubla, Star Tătărăni – FC Vaslui 3-5.
Min. 84 – Hattrick Moroșan Bogdan, Star Tătărăni – FC Vaslui 3-6.
Min. 89 – Tătărăniul reușește să reducă din diferență, 4-6.
Final de partidă – Star Tătărăni – FC Vaslui 4-6, debutăm cu dreptul în noua ediție de campionat și sperăm să creștem în joc și să ajungem la formă maximă în cât mai scurt timp, o partidă în care adversarul și-a vândut greu pielea și o brigadă de arbitri foarte slabă care a reușit să limiteze proporțiile scorului. Pe parcursul reprizei a 2-a a intrat în teren și Palade Andrei în locul lui Moraru Edi.
Pentru ”galben-verzi” urmează meciul de weekend-ul viitor de pe teren propriu împotriva echipei AS Hușana Huși.