Sporting Bârlad – FC Vaslui 1-3 (0-1)

Sporting Bârlad – FC Vaslui 1-3 (0-1)

Start de partidă pe stadionul Fepa din Bârlad, “galben-verzii” încep meciul cu: Bădiț Sebastian – Cumpănă Victor, Sonea Cristian, Gîrdea Sergiu (c), Bădiț Alexandru – Crețu Ionuț – Covăcel Andrei, Moroșan Bogdan, Agache George, Donosă Andrei – Solomon Cătălin.
Rezerve: Chirilă Robert, Moraru Vasile, Palade Andrei.

Min. 12 – Prima ocazie mare a meciul aparține ”galben-verzilor”, Agache George centrează în fața porții dar Solomon Cătălin nu reușește să ajungă mingea și să o trimită în poartă dintr-o poziție ideală!
Min. 35 – GOOOL VASLUIUL!! Pasă de mare efect dată de Agache George pentru Solomon Cătălin care scapă singur pe contraatac, avansează singur și îl execută pe portarul Bârladului cu un șut la colțul scurt!

Pauză la Bârlad! Un meci echilibrat în prima parte a jocului, tacticizat, repriză în care nu au fost foarte multe ocazii la nici una din porți, diferenta o face faza frumoasă în care favoriții noștri au și reușit să deschidă scorul! O diferență minimă pe tabelă și urmează partea secundă în care sperăm să ne impunem jocul și să ieșim la final învingători de pe teren!

Min. 47 – Ocazie mare pentru Bârlad dintr-o lovitura liberă de la 18m lateral stânga, șut direct pe poartă dar Bădiț reușește să respingă!
Min. 51 – O nouă ocazie pentru echipa din Bârlad tot dintr-o lovitură liberă, dar reține Bădiț!
Min. 54 – Schimbare! Iese ușor accidentat Morosan Bogdan, intră Palade Andrei!
Min. 62 – GOOOL VASLUI! Palade Andrei reușește să obțină un penalty, fiind faultat în careu! Crețu Ionuț execută lovitura de pedeapsă și majorează scorul pe tabelă!
Min. 69 – Sporting Bârlad reușește să reducă din diferență dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, centrare la colțul lung și un jucător advers trimite mingea în poartă dintr-o poziție de offside, dar centralul arată centrul terenului!
Min. 73 – GOOOL VASLUIUL! Înscrie Donosă Andrei care intră în careul advers șutează la colțul lung, mingea lovește bara și intră în poartă!
Min. 82 – Schimbare! Intră Moraru Vasile, iese Bădiț Alexandru!

Final de partidă pe stadionul Fepa din Bârlad! “Galben-verzi” reușesc să treacă cu bine peste unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon, nu neapărat din cauza adversarului cât din cauza numărului foarte mare de jucători indisponibili pentru acest meci. Pentru noi urmează meciul de weekend-ul viitor de pe teren propriu cu FDR Tutova, lanterna roșie a clasamentului!

Sursa foto: http://forum.b-o.ro/