Spectacol pe Municipal

FC Vaslui a învins clar pe Juventus Fãlciu în partida contând pentru etapa a 18-a a ligii a IV-a. Echipa antrenatã de Ionut Cezar s-a impus cu 3-1 la cãpãtul unui meci foarte spectaculos, cu mult peste nivelul campionatului judetean. Jocul celor douã echipe a fost urmãrit de aproximativ 300 de vasluieni, dar si de patru membri ai staff-ului celor de la ACS Somuz Fãlticeni, posibilii adversari ai “galben-verzilor” la barajul pentru promovarea în liga a III-a. Desi printre ei se afla si un colonel al Jandarmeriei Suceava, acestia au avut mari probleme cu jandarmii vasluieni, care nu i-au lãsat sub niciun chip sã iasã de pe stadion în pauza dintre cele douã reprize.

FC Vaslui a început mai bine meciul si a atacat din primele minute poarta celor de la Fãlciu. Actiunile ofensive s-au întetit si mai mult dupã primul sfert de orã. În minutul 20, gazdele au reusit sã deschidã scorul prin Alin Abuzãtoaei, care l-a învins pe golkeeperul Juventusului cu un sut de la marginea careului mare. A fost singurul gol al primei reprize, desi ocazii mari de a mai înscrie au fost la ambele porti. Partea secundã a adus si mai mult spectacol pe Municipal, asta si pentru cã oaspetii au iesit mai mult la joc. Încercãrile acestora de a egala s-au concretizat în minutul 62, dupã ce centralul Gigel Popa le-a acordat o loviturã de la 11 metri, transformatã, cu mult noroc, în gol. Bucuria juventinilor nu a fost însã de lungã duratã. Trei minute mai târziu, vasluienii au preluat din nou avantajul, prin Cãtãlin Solomon, care a fost servit perfect în gura portii de Alin Abuzãtoaei. Acelasi mijlocas a mai oferit un assist, în minutul 73, lui Vlãdut Dudãu, care a stabilit scorul final al partidei, 3-1.

Colonelul suceavean si jandarmii vasluieni

La meciul de sâmbãtã, dintre FC Valsui si Juventus Fãlciu au fost prezenti si patru membri ai staff-ului celor ACS Somuz Fãlticeni, posibilii adversari ai “galben-verzilor” la barajul pentru promovarea în liga a III-a. La pauzã, acestia au vrut sã ducã la masinã, sã ia ceva, însã au fost întorsi din drum de jandarmii vasluieni, pe motiv cã odatã iesiti din stadion nu vor mai putea intra înapoi. Degeaba le-au explicat oaspetii suceveni cã sunt angajati ai Ministerului Afacerilor Interne, unul dintre ei fiind chiar colonel al Jandarmeriei Suceava, jandarmii nostri nu s-au lãsat deloc înduplecati si i-au invitat sã-si ocupe locurile pe scaune, pentru cã urma sã înceapã repriza a doua. ACS Somuz Fãlticeni e liderul clasamentului ligii a IV-a sucevene, cu 46 de puncte dupã 19 meciuri în care au înregistrat 15 victorii, un egal si trei înfrângeri.

Sursa: www.vrn.ro