Se reaprinde nocturna pentru FC Vaslui

Partida dintre FC Vaslui si Flacãra Muntenii de Sus, contând pentru etapa a noua a campionatului judetean de fotbal, se va disputa la lumina reflectoarelor, pe stadionul Municipal. Meciul va avea loc sâmbãtã, 12 noiembrie, de la ora 18:00.

Campionatul Judetean de fotbal a ajuns la runda a noua, partidele acestei etape fiind programate în acest weekend. Derby-ul competitiei se va juca pe stadionul Municipal din Vaslui, acolo unde ocupanta primului loc, FC Vaslui va întâlni pe Flacãra Muntenii de Sus, echipa de pe locul doi. Dupã opt etape, cele douã formatii sunt neînvinse, iar conducãtorii acestora doresc sã-si mentinã invicibilitatea si dupã meciul de sâmbãtã. “Ne asteaptã o partidã dificilã, în fata unei echipe solide, care are în componentã jucãtori experimentati. Suntem constienti cã trebuie sã muncim foarte mult pentru a câstiga cele trei puncte, si cu sigurantã vom face acest lucru, pentru cã avem nevoie de victorie. Sperãm ca vasluienii sã vinã în numãr cât mai mare la stadion si sã ne sprijine, pentru cã vom avea nevoie de încurajãrile lor” a declarat Lili Moraru, antrenorul echipei FC Vaslui.

Flacãra Munteni de Sus vine cu galerie pe Municipal

La meciul FC Vaslui – Flacãra Muntenii de Sus, de sâmbãtã, si-au anuntat prezenta peste 100 de suporteri ai echipei oaspete, care vor face deplasarea cu microbuze dar si masinile personale. “Mergem sã ne încurajãm favoritii si sã ne întoarcem victoriosi acasã”, a fost unul dintre mesajele mobilizatoare, postate de fanii echipei Flacãra pe retelele de socializare. Toti cei care vor urmãreascã derby-ul campionatului mai trebuie sã stie cã intrarea pe stadion va costa 5 lei.

Sursa: ww.vrn.ro