Raul Costin: Sunt dovezi că se poate

Raul Costin: Sunt dovezi că se poate

După Marko Ljubinkovic, Ionuț Balaur, Cristian Hăisan și Gabriel Cânu, s-a alăturat și Raul Costin, fost mijlocaș central al echipei FC Vaslui în perioada 2009-2013 cu un mesaj de susținere pentru proiectul ”galben-verde” al suporterilor vasluieni. Raul Costin este în acest moment jucătorul echipei de Liga a 2-a, FC Argeș Pitești.

Raul Costin: ”În primul rând țin să vă urez multă baftă și sper să ajungeți cât mai departe cu acest proiect pentru că există dovezi că se poate, ”U” Cluj, Rapid, Timișoara și alte echipe susținute de suporteri au început de jos și au șanse să revină acolo unde le este locul, în Liga I. FC Vaslui a demonstrat că a meritat să fie în prima ligă, iar suporterii vasluieni merită din plin să vadă echipe cât mai puternice pe Stadionul Municipal. Pentru mine au fost vremuri foarte frumoase la Vaslui și sper ca voi, suporterii, să trăiți din nou astfel de momente chiar la o intensitate mult mai mare, cu trofee în vitrina clubului”.

Toți cei care doresc să se alăture proiectului de readucere a fotbalului vasluian în ligile superioare ne pot contacta pe adresa de e-mail a echipei: assfcvaslui@gmail.com sau pot face donații în contul de paypal al echipei: sustinfcvaslui@gmail.com