Pas greșit pentru FC Vaslui

ASS FC Vaslui s-a întors cu un singur punct din deplasarea de la Bârlad, unde a remizat, scor 1-1, cu echipa locală, Atletic Club.

ASS FC Vaslui nu a mai repetat figura frumoasă din derby-ul cu Flacăra Muntenii de Sus. Galben-verzii au avut cel mai slab joc din actualul sezon, într-un meci pe care puteau să-l și piardă, dacă adversarii erau puțin mai inspirați la finalizare.

Meciul a avut o primă repriză echilibrată, cu două șanse de gol pentru gazde în debut de partidă. Scorul este însă deschis de vasluieni. Ionuț Cezar centrează în careu din lovitură liberă lateral stânga, Sergiu Gîrdea se înalță și trimite mingea în poartă. Oaspeții puteau majora scorul în decurs de câteva secunde, numai că portarul bârlădenilor respinge mingea șutată de Alin Abuzătoaie.

În partea a doua, galben-verzii reduc din turație, iar Atletic Club Bârlad prinde curaj, punând presiune la poarta vasluiană. Golul egalizator vine în minutul 69.

Ionuț Cezar putea readuce echipa vasluiană în avantaj, însă a trimis pe lângă poartă din poziție ideală, partida încheindu-se la egalitate, scor1-1.

La final, oaspeții au acuzat prestația arbitrului central, dar și starea terenului.

ASS FC Vaslui va termina prima parte de campionat pe teren propriu, întâlnind Multim Perieni.

Sursa: www.obiectivvaslui.ro