Nea Dorel a rămas fidel!

Nea Dorel a rămas fidel!

Dorel Horez, unul dintre cei mai vechi suporteri ai sportului vasluian sau Nea Dorel, așa cum îl cunosc toți microbiștii vasluieni, poate fi pentru noi toți un adevărat exemplu de devotament, a insistat și la meciul cu FDR Tutova,  ca la fiecare meci, să contribuie cu o sumă de bani din puținul pe care îl are în cutia de donații a Asociației Sportive a Suporterilor Fotbal Club Vaslui, bani care se folosesc în buna organizare a echipei ”galben-verde”. Ținem să îl felicităm pentru toată susținerea pe care o arată echipei ”galben-verde”, fiind pe lângă partea financiară, prezent și în aproape toate deplasările echipei. Îi mulțumim că este printre puținii care a înțeles că orice mic ajutor financiar contează, iar această echipă continuă să existe și să ne facă să ne bucurăm de un fotbal frumos în fiecare weekend doar prin sacrifiiciile și ajutorul financiar oferit în special de membrii PNV și cei ai Asociației Suporterilor. După 3 sezoane în care am încercat să ținem pasul cu ”granzii” Ligii a 4-a Vaslui cu mult entuziasm, pasiune și bani puțini, am înțeles că e nevoie de o nouă strategie în organizarea clubului și că fără ajutorul tuturor suporterilor vasluieni și nu numai este foarte greu să faci performanță, performanța costă! Am ales să demarăm un nou proiect pentru sezonul 2017-2018 și să funcționăm pe sistemul ”socios”, un proiect care prin ajutorul fanilor echipei ”galben-verde” a dus la o mai bună organizare în cadrul echipei, a formării unui lot puternic de jucători cu care să atacăm promovarea în liga a 3-a, lucru demonstrat în acest start de campionat prin rezultatele echipei, dar prin eforturi financiare mult mai mari!
Doar împreună, printr-un număr cât mai mare de suporteri în jurul echipei, putem realiza ce ne dorim cu toții:
– Să ne ducem echipa iubită acolo unde îi este locul, în ligile superioare a fotbalului românesc, prin aducerea unui lot puternic de jucători și pentru a crea condiții optime pentru performanță.
– Să reușim să ne mutăm locul de desfășurare a meciurilor ”acasă”, pe stadionul Municipal Vaslui.
– Să demonstrăm că spiritul ”galben-verde” nu moare și că noi, suporterii vasluieni, ne dorim cu adevărat fotbal la Vaslui.
Trebuie să fim alături de echipa noastră și-n momentele grele, iar împreună putem reuși, dar pentru acest lucru nu este de ajuns doar să ne dorim, trebuie să demonstrăm și să trecem la fapte! Iar exemple sunt destule că prin implicarea întregii comunități se poate!
Suporterii care vor să se alăture proiectului nostru prin achiziționarea unui card de suporter cotizant și să se alăture Asociației Sportive a Suporterilor Fotbal Club Vaslui, o pot face în continuare la cafeneaua Hiccup, partener al echipei ”galben-verde”.