La lumina reflectoarelor!

Muncipalul vasluian se animă din nou, odată cu meciul dintre ASS FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus. Iubitorii de fotbal sunt așteptați în număr mare la stadion pentru a asista la derby-ul ligii a patra, programat mâine, de la ora 18.

Asociația Suporterilor Vasluieni sună mobilizare și invită întreaga suflare galben-verde la stadion pentru a susține echipa favorită, ASS FC Vaslui, în duelul cu Flacăra Muntenii de Sus.

Sub genericul ”Ne întoarcem acasă”, fanii celei mai iubite echipe din județ promit spectacol în tribună și mizează pe aportul spectatorilor, care sunt așteptați în număr cât mai mare, mai ales că meciul se dispută pe stadionul Municipal.

Și jucătorii vasluieni promit un meci spectaculos, iar la final speră să se bucure alături de fani.

”E un meci special pentru noi, fiindcă vrem să rămânem pe primul loc și neînvinși în acest sezon. Facem apel la vasluieni să vină în număr cât mai mare și să ne bucurăm de fotbal. Va fi o sărbătoare a sportului, iar noi pregătim meciul astfel încât această sărbătoare să fie încununată cu un nou succes al echipei noastre”, a spus Lilian Moraru, antrenorul ASS FC Vaslui.

Partida se va disputa sâmbătă, la lumina reflectoarelor, de la ora 18, intrare la meci fiind de 5 lei.

Sursa: http://obiectivvaslui.ro