Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-2

Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-2

Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-2 (1-1)

”Galben-verzii” încep meciul în deplasarea de la Fălciu cu următoarea echipă: Bădiț Sebastian – Grigoraș Sebastian, Sonea Cristian, Gîrdea Sergiu, Olaru Ovidiu – Crețu Ionuț – Buruiană Cristian, Cosovăț Gabriel, Moroșan Bogdan, Cezar Ionuț (c) – Palade Andrei.
Rezerve: Lișiță Alin Alexandru, Cumpănă Victor, Chirilă Robert, Donosă Andrei.

Min. 5 – Gîrdea Sergiu ratează prima mare ocazie a meciului, după o ieșire eronată a portarului advers!
Min. 11 – Ratare imensă pentru ”galben-verzi”, Moroșan Bogdan șutează puternic, dar portarul echipei din Fălciu reușește cu greu să respingă!
Min. 17 – Dublă ocazie ratată de noi prin Cezar Ionuț și Moroșan Bogdan!
Min. 18 – Buruiană Cristian scapă singur cu portarul advers, dar șutează direct în portar!
Min. 18 – Deschidere de scor la Fălciu, echipa locală reușește să deschidă scorul după ce Bădiț respinge în prima instanță șutul trimis de atacantul advers, dar mingea ajunge tot la un adversar care trimite mingea în poarta goală! Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-0
Min. 25 – O nouă ratare imensă pentru echipa noastră, Moroșan Bogdan șutează din colțul careului mare, dar mingea trece razant pe lângă bara porții!
Min. 33 – GOOOL VASLUIUL! Moroșan Bogdan obține un penalty pe care tot el îl execută și înscrie! Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-1
Min. 39 – Ocazie mare pentru ”galben-verzi”, Cezar Ionuț centrează pentru Buruiană Cristian, care șutează pe lângă poartă!
Min. 45+1 – Juventus Fălciu beneficiază de o lovitură liberă indirectă din careul nostru, dar ratează ultimă ocazie a primii reprize!

Pauză! Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-1. O primă repriză cu foarte multe ocazii pentru echipa noastră și un joc foarte dur practicat al celor din Fălciu! Sperăm în repriza a 2-a să avem mai multă inspirație în fața porții și să plecăm cu toate cele 3 puncte la finalul meciului!

Min. 53 – Schimbare! Iese Buruiană Cristian, intră Chirilă Robert!
Min. 57 – Ratare mare pentru echipa din Fălciu, după o centrare venită din corner, atacantul advers se înalță în 6m, dar trimite puțin peste transversală!
Min. 65 – Schimbare! Iese Palade Andrei, intră Donosă Andrei!
Min. 76 – Ocazie mare pentru ”galben-verzi” ratata de Gîrdea Sergiu, care sutează puternic din afara careului, dar mingea trece puțin pe lângă bară!
Min. 77 – Șut puternic Cosovăț Gabriel, dar direct în brațele portarului advers!
Min. 83 – Ocazie mare Cosovăț, intră în careu, șutează la colțul lung, dar mingea trece pe lângă!
Min. 90 – Schimbare! Iese accidentat portarul nostru, Bădiț Sebastian, după un contact cu un atacant advers, intră în poarta noastră Cumpănă Victor!
Min. 90+3 – GOOOOL! GOOOL! GOOL! Înscrie COSOVĂȚ GABRIEL!!! Juventus Fălciu – FC Vaslui 1-2

Final de partidă pe terenul din Fălciu! Reușim să plecăm cu cele 3 puncte dintr-o partidă care a fost mult mai grea decât ne așteptam și rămânem în continuare pe prima poziție a clasamentului! Condamnăm și jocul foarte dur al echipei din Fălciu pe tot parcursul meciului, care din păcate pentru portarul nostru, Bădiț Sebastian, a dus la o accidentare destul de gravă la prima vedere, în minutul 90 al meciului, fiind dus direct la spital! Sperăm totuși să nu fie nimic grav! Pentru ”galben-verzi” urmează o nouă deplasare, pe terenul echipei Racova Pușcași!