Gabriel Cânu: “Vasluienii trebuie să se implice, cu mic cu mare, în renașterea fotbalului local”

Gabriel Cânu: “Vasluienii trebuie să se implice, cu mic cu mare, în renașterea fotbalului local”

Continuă mesajele de susținere venite din partea jucătorilor care au activat la FC Vaslui. După Marko Ljubinkovic, Ionuț Balaur și Cristian Hăisan, azi a venit rândul fundașului Gabriel Cânu săși spună părerea despre proiectul suporterilor de la Peluza Nord, acela de a aduce echipa locală în primele eșaloane fotbalistice ale țării.  

“Salut cu bucurie inițiativa suporterilor echipei FC Vaslui de a renaște pe propriile forțe o echipă frumoasă, valoroasă și cu meciuri în competițiile europene! Am trăit momente frumoase pe parcursul celor cinci ani petrecuți în Vaslui, în ciuda multiplelor accidentări care nu m-au lăsat să mă dedic tot timpul echipei și suporterilor pătimași care veneau în număr mare la meciurile de acasă! Sunt fericit că am putut bucura stadionul, dar mai ales Peluza Nord, prin evoluții și rezultate favorabile. Îmi amintesc, printre atâtea meciuri, de exemplu etapa I din campionatul 2008-2009  când am învins Steaua cu 1-0 la Vaslui sau acel 5-3 cu CFR Cluj tot acasă… meciuri frumoase, de calitate, care îmi vor rămâne în memorie toată viața! La final vreau să rog toți microbiștii, iubitorii de fotbal, suporteri ai echipei, să se implice cu mic cu mare în renașterea fotbalului în Vaslui și le doresc ca pe viitor să trăiască acele clipe frumoase trăite de mine cât am activat ca jucător al acelei echipe! Hai FC Vaslui!”

Toți cei care doresc să se alăture proiectului de readucere a fotbalului vasluian în ligile superioare ne pot contacta pe adresa de e-mail a echipei: assfcvaslui@gmail.com sau pot face donații în contul de paypal: sustinfcvaslui@gmail.com