FC Vaslui – Vitis Șuletea 6-2 (3-2)

FC Vaslui – Vitis Șuletea 6-2 (3-2)

FC Vaslui începe meciul de astăzi cu următoarea echipă: Bădiț Sebastian Florin – Grigoraș Sebastian, Sonea Cristian, Țârțârău Sebastian, Olaru Ovidiu – Agache George, Gîrdea Sergiu, Cumpănă Petronel, Neniță Adrian – Abuzătoaei Alin, Solomon Cătălin.
Rezerve: Cumpănă Victor, Bădiț Alexandru, Năzăreanu Lucian, Dudău Vlăduț, Covăcel Andrei, Chirilă Robert, Munteanu Ionuț.

Min. 1 – Start de partidă pe Stadionul Municipal din Vaslui, între FC VASLUI și Vitis Șuletea, meci care contează pentru etapa 14 din Liga 4 Vaslui. Este o vreme perfectă pentru fotbal, iar în tribune s-au strâns undeva la 500-600 de persoane. Hai FC VASLUI!
Min. 9 – Ratare imensa pentru “galben-verzi”, Cumpănă Petronel pasează magistral pentru Solomon care scapă singur spre poarta adversă, încearcă să dribleze și portarul echipei din Șuletea, dar acesta reușește cu greu să respingă mingea în corner.
Min. 13 – Deschidere de scor pe Stadionul Municipal din Vaslui, echipa din Șuletea reușește să macheze după o greșeală în marginea careului mare a lui Grigoraș, atacantul advers rămâne singur cu Bădiț și reușește să îl învingă. FC VASLUI – Vitis Șuletea 0-1.
Min. 17 – Ocazie mare pentru ”galben-verzi”, Cumpănă Petronel îi pasează în banda dreaptă lui Neniță care trece de un adversar, avansează și centrează perfect în fața porții pentru Agache aflat în poziție ideală, dar acesta șutează slab direct în portarul advers care reușește să respingă.
Min. 23 – GOOOL FC VASLUI! Neniță pasează perfect printre fundașii adverși pentru Solomon, acesta intră în careu și pasează în fața porții pentru Abuzătoaei, acesta driblează portarul și un fundaș al echipei din Șuletea și împinge mingea în poartă. FC VASLUI – Vitis Șuletea 1-1.
Min. 26 – GOOOL! GOOL! GOL! Combinație de pase în marginea careului mare între Solomon și Cumpănă Petronel, ultimul îi pasează perfect lui Neniță în centrul careului, iar acesta îl execută pe portarul advers cu un șut la colțul lung. FC VASLUI – Vitis Șuletea 2-1.

 

Min. 31 – Echipa din Șuletea restabilește egalitatea. Atacantul din Șuletea primește o pasă printre 3 jucători ”galben-verzi”, rămâne singur cu Bădiț și-l execută cu un șut la colțul lung. FC VASLUI – Vitis Șuletea 2-2.
Min. 33 – Ocazie imensă pentru ”galben-verzi”, Cumpănă Petronel trimite o diagonală perfectă pentru Abuzătoaei, acesta intră în careu, dribleză portarul și un fundaș advers în marginea careului mic, șutează la colțul scurt dar mingea trece puțin pe lângă poartă.
Min. 39 – Ratare incredibilă pentru Vitis Șuletea! Un jucător advers sutează din unghi spre colțul lung, Bădiț reușește să respingă cu greu o minge care ajunge la atacantul advers în fața porții, iar acesta singur cu poarta goală trimite mingea cu capul în bara transversală din 2 metri.
Min. 44 – GOOOL VASLUI! Neniță trimite o diagonală pentru Abuzătoaei în marginea careului mare, poziție centrală, iar acesta îl execută din prima cu un lob pe portarul advers care este surprins de fază ieșit de pe linia porții. FC VASLUI – Vitis Șuletea 3-2.
 
Pauză pe Stadionul Municipal din Vaslui. O primă repriză frumoasă, cu multe ocazii de poartă si goluri de ambele părți. Sperăm în repriza a 2-a mai multă concentrare în apărare a băieților noștri, după cele 2 greșeli care nu au fost iertate de cei din Șuletea și au reușit să înscrie de fiecare dată. FC VASLUI – Vitis Șuletea 3-2.
 
Min. 49 – Schimbare! Iese Neniță Adrian, intră Dudău Vlăduț!
Min. 59 – Ocazie importantă pentru ”galben-verzi”, Cumpănă Petronel pasează printre fundașii adverși pentru Abuzătoaei care scapă spre poartă, dar portarul advers este atent, iese la întâlnire și reușește să ajungă primul la minge pe care o respinge până la Solomon care încearcă un șut de la aproximativ 35 de metri care trece puțin lângă.
Min. 60 – Schimbare! Iese Olaru Ovidiu, intră Năzăreanu Lucian!
Min. 71 – Ocazie mare pentru ”galben-verzi”, Solomon preia o minge în marginea careului mare, își pune mingea pe dreptul, șutează puternic, dar mingea lovește bara transversală!
Min. 73 – GOOOL VASLUI! Agache centrează din corner, un fundaș advers încearcă să respingă, dar mingea ajunge la Gîrdea care înscrie cu capul. FC VASLUI – Vitis Șuletea 4-2.
Min. 74 – Schimbare! Iese Sergiu Gîrdea, intră Covăcel Andrei!
Min. 77 – GOOOL FC VASLUI! Cumpănă Petronel deschide în stânga pentru Sonea, acesta pasează în centru pentru Abuzătoaei, care trimite un șut din întoarcere din marginea careului mare și duce scorul la 5-2.
Min. 77 – Schimbare! Iese Agache George, intră Munteanu Ionuț!
Min. 79 – Schimbare! Iese Abuzătoaei Alin, intră Chirilă Robert! Abuzătoaei este chemat de galerie în peluza, iar acesta se alătură suporterilor din Peluza Nord Vaslui.
Min. 85 – GOOOL FC VASLUI! Cumpănă Petronel îi trimite o pasă decisivă lui Munteanu, acesta driblează și ultimul fundaș advers și-l execută pe portarul șuletean cu un șut din 10 metri. FC VASLUI – Vitis Șuletea 6-2.
 
Final de partidă pe Stadionul Municipal Vaslui. Victorie clară pentru ”galben-verzi”, care au fost mult mai siguri în repriza a 2-a, nu i-au lăsat pe oaspeți să-și creeze ocazii, iar în ultimele 15 minute am reușit să înlăturăm orice emoție a finalului de meci prin cele 3 goluri marcate. Pentru noi urmează weekend-ul viitor o deplasare grea, pe terenul campioanei județului Vaslui, FC Gîrceni.