FC Vaslui terminã turul pe primul loc

FC Vaslui nu a avut nicio emotie în partida de sâmbãtã, cu Multim Perieni, pe care au terminat-o cu o jumãtate de orã mai devreme, la scorul de 10-0. Ultimele 30 de minute nu s-au mai jucat din cauza jucãtorilor de la Perieni, care au sãrit sã-l batã de unul dintre arbitrii asistenti, nemultumiti cã acesta nu a semnalizat un ofsaid. Cel mai probabil Comisia de Disciplinã si Eticã a AJF Vaslui îi va declara câstigãtori pe vasluieni, la masa verde. Cu acest nou succes, “galben- verzii” vor încheia pe primul loc turul de campionat, fiind singurii jucãtori neînvinsi în 11 meciuri.

Pedepsiti etapa trecutã de AJF Vaslui, dupã ce au refuzat sã prezinte legitimatiile înaintea partidei cu Juventus Fãlciu, jucãtorii Perieniului nu s-au învãtat minte si si-au mai încercat odatã norocul, de data asta în deplasare, pe terenul liderului FC Vaslui. Numai cã socotelile de acasã le-au fost date peste cap de arbitrul central al partidei, Vlad Andronache, care a cerut confruntarea. Din filtrul verificãrilor au iesit bine doar 10 jucãtori, astfel cã oaspetii au început partida cu un om în minus, dar si cu un dinte împotriva arbitrilor, care nu au fãcut nimic altceva decât sã respecte regulamentul. Desi au întâlnit penultima clasatã, “galben-verzii” nu au avut milã de adversari, iar pânã la pauzã au înscris de sase ori. Inclusiv portarul Sebastian Bãdit si-a trecut numele pe lista marcatorilor, dupã ce în minutul 17 a transformat un penalty.

Au introdus pe teren un jucãtor nelegitimat

În încercarea de a limita proportiile dezastrului, Multim Perieni a introdus, în startul reprizei a doua, un jucãtor nelegitimat. Însã aceastã schimbare nu a împiedicat Vasluiul sã-si mãreascã ecartul la 10, dupã reusitele lui Morosan (min 50), Cezar (59) si Palade (58, 60). Ultima reusitã a “galben-verzilor” a fost aprig contestatã de Perieni, care a reclamat o pozitie de ofsaid la atacantul gazdelor.

Un cap în gurã tusierului

Fundasul stânga al oaspetilor nu s-a multumit doar sã certe brigada de arbitri. Acesta s-a apropiat de tusierul Cosmin Vitelaru si a încercat sã-l loveascã cu capul în gurã. Oaspetii au refuzat, în primã fazã, sã mai joace, însã dupã discutiile cu suporterii vasluieni, au decis sã reintre în în teren. A fost prea târziu, pentru cã centralul fluierase finalul partidei. Cel mai probabil, FC Vaslui va fi declaratã câstigãtoare la masa verde, iar Multim Perieni va fi exclusã din campionat, pentru cã nu se aflã la prima abatere de acest fel. În urma rezultatelor din weekend, “galben-verzii terminã turul pe primul loc, cu 9 victorii, douã egaluri, zero înfrângeri si un total de 29 de puncte, cu trei mai multe decât Flacãra Muntenii de Sus, principala contracandidatã la promovare.

Sursa: www.vrn.ro