FC VASLUI – Sporting Bârlad 3-1 (1-0)

FC VASLUI – Sporting Bârlad 3-1 (1-0)

“Galben-verzii” încep meciul din etapa a 16-a împotriva echipei din Bârlad cu următoarea echipă: Bădiț Sebastian Florin – Grigoraș Sebastian, Năzăreanu Lucian, Țârțârău Sebastian, Sonea Cristian – Gîrdea Sergiu, Cumpănă Petronel, Munteanu Ionuț, Dudău Vlăduț – Solomon Cătălin, Neniță Adrian.
Rezerve: Cumpănă Victor, Agache George, Abuzătoaei Alin, Chirilă Robert, Olaru Ovidiu, Cezar Ionuț, Covăcel Andrei.
Antrenori: Cezar Ionuț – Cumpănă Victor, Coropceanu Andrei.

Min. 20 – Un joc mai mult de posesie al ambelor echipe care încearcă să construiască, dar nimic notabil până în acest moment.
Min. 24 – Lovitură liberă din marginea careului mare, Munteanu centrează în careu, dar bârlădenii resping în corner.
Min. 26 – Solomon preia o minge în marginea careului mare, driblează 2 jucători, dar un fundaș advers reușește să respingă mingea în ultimul moment.
Min. 29 – Arbitrul Modoranu acordă jucătorilor o pauză de apă.
Min. 32 – Neniță trimite o diagonală către Dudău în banda stângă, aceasta avanzează și intră în careu cu mingea la picior, îi pasează în marginea careului mare lui Solomon care șutează din prima… dar în fundașii adverși.
Min. 36 – Cumpănă Petronel trimite un șut puternic de la 30 de metri, dar mingea trece puțin lângă.
Min. 40 – ”Galben-verzii” încep să pună presiune tot mai mare la poarta celor de la Sporting Bârlad!
Min. 42 – GOOOL FC Vaslui! Înscrie Neniță Adrian, după alte 2 șuturi ale lui Dudău și Solomon, respinse de portarul bârlădean.
Min. 45+1 – Neniță centrează lung către Dudău, aceasta întoarce din prima cu pieptul pentru Cumpănă Petronel, iar acesta șutează din prima puțin peste poartă.

PAUZĂ – O primă repriză bună a jucătorilor noștri care au stat bine în teren și nu și-au lăsat adversarii să aibă nici o ocazie importantă de gol. Golul marcat de Neniță a venit exact la timp pentru a lua din presiune pentru repriza a 2-a. FC Vaslui – Sporting Bârlad 1-0 și băieții noștri sunt la 45 de minute de o nouă victorie.

Min. 51 – Lovitură liberă de la 20 de metri, execută Năzăreanu direct în zid.
Min. 54 – Vasluiul scapă pe contaatac, Solomon urcă în banda dreaptă și-i trimite o pasă lui Neniță aflat în centrul careului, dar ultimul fundaș advers este atent și reusește să respingă.
Min. 58 – GOOOL! GOOL! GOL! Înscrie Țârțârău Sebastian. Neniță trimite o centrare perfectă din banda dreaptă pentru Țârțârău, care se înalță și trimite mingea în poartă. FC VASLUI – Sporting Bârlad 2-0
Min. 62 – Schimbare! Iese Cumpănă Petronel, intră Agache George!
Min. 63 – Schimbare! Iese Grigoraș Sebastian, intră Chirilă Robert.
Min. 67 – Schimbare! Iese Solomon Cătălin și Neniță Adrian, intră Cezar Ionut și Abuzătoaei Alin.
Min. 69 – Dudău pasează în centru pentru Abuzătoaei care trimite un șut puternic din prima spre poarta bârlădenilor, dar portarul prinde în 2 timpi.
Min. 70 – GOOOL FC Vaslui! Înscrie Abuzătoaei cu un șut la colțul scurt din marginea careului mare. FC VASLUI – Sporting Bârlad 3-0.
Min. 72 – Schimbare! Iese Munteanu Ionuț, intră Covăcel Andrei.
Min. 77 – Ocazie mare pentru “galben-verzi” din lovitură liberă. Șutează puternic Agache direct pe poartă, portarul respinge în față dar Cezar Ionuț nu reușește să împingă mingea în poartă.
Min. 78 – Dudău preia o acțiune pe cont propriu în banda dreaptă, driblează 3 adversari, intră în careu și șutează la colțul lung… dar mingea trece puțin lângă.
Min. 80 – Sporting Bârlad înscrie pentru 3-1, fault în marginea careului mare.. bârlădenii profită de neatenția jucătorilor noștri și execută rapid și reduc din diferență.
Min. 85 – Vasluiul rămâne în atac după golul celor de la Bârlad și au avut încă câteva ocazii prin șuturile trimise de Abuzătoaei.

FINAL – Un meci bun al favoriților noștri, care nu le-au dat prea multe spații celor de la Sporting Bârlad nici în a 2-a repriză și se impun în fața unui adversar incomod. ”Galben-verzii” urmează să stea etapa viitoare după ce echipa FDR Tutova s-a retras din campionat și urmează să ne întâlnim în etapa a 18-a tot pe STADIONUL MUNICIPAL la meciul cu Juventus Fălciu.