FC VASLUI – Racova Pușcași 5-0 (3-0)

FC VASLUI – Racova Pușcași 5-0 (3-0)

”Galben-verzii” încep meciul de astăzi împotriva celor de la Racova Pușcași cu următoarea echipă:
TITULARI: Bădiț Florin Sebastian – Chirilă Robert, Țârțârău Sebastian, Sonea Cristian, Olaru Ovidiu – Dudău Vlăduț, Munteanu Ionuț, Gîrdea Sergiu (c), Cumpănă Petronel, Abuzătoaei Alin – Solomon Cătălin.
REZERVE: Cumpănă Victor, Agache George, Neniță Adrian, Covăcel Andrei, Grigoraș Sebastian, Năzăreanu Lucian, Bădiț Alexandru.
ANTRENORI: Cezar Ionuț – Cumpănă Victor, Coropceanu Andrei.

Start de partidă pe Stadionul Municipal din Vaslui, sperăm la un rezultat pozitiv al favoriților noștri împotriva echipei din Pușcași, în meciul tur scorul a fost de 0-0.

Min. 10 – Nici o ocazie importantă de poartă până acum, ambele echipe încearcă un joc de posesie în acest start de partidă.
Min. 16 – Prima ocazie importantă aparține ”galben-verzilor”, CUMPĂNĂ PETRONEL centrează în careu dintr-o lovitură liberă, SOLOMON Cătălin trimite cu capul spre poartă, dar fix în brațele portarului.
Min. 19 – GOOOL! GOOL! GOL! MUNTEANU Ionuț trimite o pasă pe mijloc la limita offside-ului pentru ABUZĂTOAEI Alin, iar acesta șutează și deschide scorul. FC VASLUI – Racova Pușcași 1-0.
Min. 23 – GOOOL FC VASLUI! ABUZĂTOAEI Alin îl lansează cu o pasă de la centrul terenului pe DUDĂU Vlăduț care scapă singur pe dreapta, intră în careu, driblează portarul și înscrie pentru 2-0.
Min. 29 – Faza frumoasă creată de ABUZĂTOAEI Alin, driblează doi jucători adverși, șutează, dar reușește să respingă un fundaș al echipei din Pușcași.
Min. 30 – Ocazie imensă pentru ”galben-verzi”, DUDĂU Vlăduț centrează pentru SOLOMON Cătălin care șutează puternic la poartă, dar respinge cu greu portarul.
Min. 33 – Prima ocazie mare pentru echipa din Pușcași, atacantul advers șutează puternic din unghi spre poarta apărată de BĂDIȚ Florin Sebastian, dar mingea lovește bara.
Min. 40 – GOOOL! GOOL! GOL! Henț în careu al unui fundaș advers, arbitrul central acordă penalty și ȚÂRȚÂRĂU Sebastian înscrie. FC VASLUI – Racova Pușcași 3-0.

Pauză – O repriză foarte bună făcută de băieții noștri, lucru arătat destul de clar și pe tabela de marcaj. Urmează o repriză a 2-a în care sperăm să facem un joc cel puțin la fel de bun în care ”galben-verzii” să arate în continuare atitudine și determinare în teren. FC VASLUI – Racova Pușcași 3-0.

Min. 51 – Ocazie imensă pentru ”galben-verzi”, ABUZĂTOAEI Alin îi pasează lui SOLOMON Cătălin care scapă singur cu portarul advers, dar șutează puțin lângă.
Min. 52 – Schimbare! Iese SOLOMON Cătălin, intră NENIȚĂ Adrian!
Min. 55 – Schimbare! Iese BĂDIȚ Florin Sebastian, intră în poartă CUMPĂNĂ Victor!
Min. 56 – Schimbare! Iese CUMPĂNĂ Petronel, intră AGACHE George!
Min. 57 – GOOOL FC VASLUI! Înscrie NENIȚĂ Adrian după o pasă primită din dreapta de la DUDĂU Vlăduț. FC VASLUI – Racova Pușcași 4-0.
Min. 58 – Schimbare! Iese DUDĂU Vlăduț, intră GRIGORAȘ Sebastian!
Min. 60 – Schimbare! Iese OLARU Ovidiu, intră NĂZĂREANU Lucian!
Min. 70 – Nimic notabil în ultimele 10 minute, băieții noștri au redus motoarele după golul 4 marcat de NENIȚĂ Adrian.
Min. 75 – GOOOL VASLUI! ABUZĂTOAEI Alin este faultat în careu și arbitrul acordă lovitură de la 11m pentru ”galben-verzi”. Execută portarul nostru CUMPĂNĂ Victor și înscrie. FC VASLUI – Racova Pușcași 5-0.
Min. 78 – Ocazie imensă pentru ”galben-verzi” NENIȚĂ Adrian pasează perfect pentru ABUZĂTOAEI Alin care scapă singur spre poartă, dar șutează slab direct în brațele portarului.

Final – Victorie importantă pentru ”galben-verzi” împotriva unei echipe incomode a Racovei Pușcași. Un meci foarte bun făcut de băieții noștri înaintea deplasării de joi, 17.05.2018, pe terenul echipei Flacăra Muntenii de Sus.