FC Vaslui – Multim Perieni 10-0

FC Vaslui – Multim Perieni 10-0

”Galben-verzii” încep ultimul meci al turului de campionat cu următoarea echipă: Bădiț Florin Sebastian – Buruiană Cristian, Gîrdea Sergiu, Bădiț Alexandru, Cumpănă Victor – Crețu Ionuț, Chirilă Robert – Cezar Ionuț, Moroșan Bogdan, Cosovăț Gabriel – Solomon Cătălin.
Rezerve: Moraru Vasile, Donosă Andrei, Palade Andrei.

Start de partidă pe terenul 2 din Vaslui. Oaspeții noștri încep meciul în 10 oameni din cauza unor probleme cu legitimațiile jucătorilor!

Min. 4 – Prima mare ocazie pentru echipa ”galben-verde”, Cezar Ionuț centrează în careu, iar Moroșan Bogdan din 6m trimite cu capul puțin lângă!
Min. 5 – GOOOL VASLUI! Deschide scorul pentru echipa noastră Moroșan Bogdan. FC Vaslui – Multim Perieni 1-0
Min. 7 – GOOOL VASLUI! Crețu Ionuț majorează diferența pe tabelă printr-un șut puternic de la 20m direct sub bară!
Min. 11 – Ocazie imensă pentru ”galben-verzi”, Cumpănă Victor ridică o minge peste apărarea adversă, Moroșan Bogdan scapă singur cu portarul advers dar îl ia la țintă!
Min. 16 – Prima ocazie pentru echipa din Perieni care trimite un șut din marginea careului peste poarta apărată de Bădiț.
Min. 17 – GOOOL VASLUI! Penalty pentru echipa noastră după un henț în careu al echipei din Perieni! Pentru noi execută și marchează portarul nostru Bădiț Florin Sebastian! 3-0
Min. 23 – GOOOL! GOOL! GOL! Vasluiul face spectacol, înscrie pentru 4-0 Cosovăț Gabriel!
Min. 27 – GOOOL VASLUI! Înscrie Moroșan Bogdan după o pasă venită din marginea careului de la Solomon Cătălin. FC Vaslui – Multim Perieni 5-0
Min. 31 – Multim Perieni încearcă un șut pe poartă din lovitură liberă, dar mingea e trimisă direct în brațele lui Bădiț!
Min. 32 – Moroșan Bogdan încearcă să înscrie spectaculos la schemă, dar portarul echipei din Perieni reușește să apere!
Min. 35 – GOOOL VASLUI! Înscrie și căpitanul echipei Cezar Ionuț, după o combinație superbă în careu între Cosovăț, Crețu și Moroșan, cel din urmă îi pasează lui Cezar Ionuț care sutează imparabil sub bară! FC Vaslui – Multim Perieni 6-0
Min. 42 – Ratare imensă pentru Solomon Cătălin. Moroșan Bogdan ia o acțiune pe cont propriu în banda dreaptă, trece de 2 adversari și îi pasează în careu lui Solomon care din 10m trimite peste!

Pauză pe terenul 2 în meciul dintre FC Vaslui și Multim Perieni. A fost o primă repriză la discreția echipei noastre favorite, care a reușit să facă spectacol în prima parte a meciului reușind să înscrie de 6 ori. Plusul de valore din lotul echipei ”galben-verde”, dar și omul în plus pe care îl avem în teren din cauza problemelor cu legitimațiile de joc a echipei din Perieni și-au spus cuvântul clar în desfășurarea meciului de astăzi! Așteptăm partea a 2-a a meciului în care sperăm ca scorul de pe tabelă să prindă proporții și mai mari.

Min. 50 – GOOOL VASLUI! Înscrie Moroșan Bogdan printr-un gol din semi-foarfecă și face hattrick-ul!
Min. 51 – Schimbare! Triplă schimbare în echipa ”galben-verde”, intră în teren Moraru Vasile, Donosă Andrei și Palade Andrei, ies Solomon Cătălin, Cosovăț Gabriel și Crețu Ionuț!
Min. 54 – Ocazie mare pentru Gîrdea Sergiu care trimite o rachetă din 11m direct în bara transversală!
Min. 54 – ”Galben-verzii” ratează ocazie după ocazie prin Moroșan care îl ia la țintă pe portarul advers, iar apoi Palade Andrei trimite pe lângă din poziție ideală!
Min. 58 – GOOOL! GOOL! GOL! Înscrie pentru 8-0 Palade Andrei!
Min. 59 – GOOOL VASLUI! Înscrie Cezar Ionuț după ce împreună cu Moroșan Bogdan au jucat măgăruș în careul advers cu un fundaș al echipei din Perieni.
Min. 60 – GOOOL VASLUI! Înscrie pentru 10-0 Palade Andrei și face dubla în doar 2 minute!
Min. 60 – Jucătorii echipei din Perieni sar la bătăie la arbitrul asistent, după care părăsesc terenul de joc. Se pare că este final de joc, echipa din Perieni începe să se schimbe!

Se pare ca lipsa de seriozitate a adversarilor și respectul față de competiție sunt la cote maxime în rândul echipei Multim Perieni. După problemele cu legitimațiile de joc a jucătorilor de la începutul meciului de astăzi, dar și din etapa trecută, se pare că proporțiile scorului au reușit să-i scoată din minți și să găsească un vinovat în arbitrul asistent Vițelaru Cosmin, arbitru la care au sărit la bătaie după golul de 10-0 marcat de atacantul nostru Palade Andrei, moment după care au ales să arate lipsa de respect pentru competiție și să părăsească terenul de joc, iar după 3 minute de așteptare arbitrul central decide să fluiere finalul jocului. Deși într-un final după o discuție avută între băieții de la Peluza Nord Vaslui și jucătorii echipei din Perieni au vrut să reintre în joc, a fost prea târziu! Pentru echipa ”galben-verde” acesta a fost ultimul meci din 2017 și așteptăm cu nerăbdare startul returului de campionat pentru a continua drumul spre Liga a 3-a!