FC VASLUI – Juventus Fălciu 3-1 (1-0)

FC VASLUI – Juventus Fălciu 3-1 (1-0)

“Galben-verzii” încep meciul cu următoarea echipă: Bădiț Florin Sebastian – Chirilă Robert, Năzăreanu Lucian, Țârțârău Sebastian, Sonea Cristian – Dudău Vlăduț, Munteanu Ionuț, Gîrdea Sergiu (c), Neniță Adrian – Solomon Cătălin, Abuzătoaei Alin.
Rezerve: Cumpănă Victor, Cumpănă Petronel, Bădiț Alexandru, Covăcel Andrei, Cezar Ionuț, Agache George.
Antrenori: Cezar Ionuț – Cumpănă Victor.

Min. 10 – Un joc de posesie al echipei noastre care se află la controlul jocului, în timp ce adversarii noștri încearcă să surprindă pe contraatac. După primele 10 minute de joc au ieșit în evidență doar individualițăți de joc a băieților noștri, însă fără nici o ocazie importantă de gol.
Min. 10 – NENIȚĂ Adrian trimite o pasă în adâncime pentru SOLOMON Cătălin, acesta întoarce bine pentru MUNTEANU Ionuț în marginea careului mare, poziție centrală… dar acesta prinde un șut defectuos.
Min. 21 – GOOOL! GOOL! GOL FC VASLUI! Combinație superbă de pase la 25-30m de poarta Fălciului între NENIȚĂ Adrian și MUNTEANU Ionuț, ultimul trimite către ABUZĂTOAEI Alin în colțul careului mare, lateral stângă, acesta își facem mingea spre centru evitând 2 adversari și înscrie cu un șut la colțul scurt. FC VASLUI – Juventus Fălciu 1-0
Min. 27 – CHIRILĂ Robert centrează în careu pentru NENIȚĂ Adrian, dar acesta nu reușeste să preia mingea.
Min. 28 – Pauză de hidratare acordată de arbitrul central Gigel Popa, fiind o temperatură destul de ridicată la Vaslui.
Min. 31 – ȚÂRȚÂRĂU Sebastian pleacă cu mingea la picior din propriul teren, driblează 3 jucători adverși și ajunge la 25m de poarta celor din Fălciu unde este faultat, NĂZĂREANU Lucian execută lovitura liberă, dar mingea trece puțin peste poartă.
Min. 33 – GÎRDEA Sergiu trimite o pasă înaltă pentru ABUZĂTOAEI Alin care reușește să preia mingea dintre doi adversari, avanseză spre poartă driblează încă un jucător și șutează la colțul lung, dar mingea trece puțin pe lângă bară.
Min. 33 – Schimbare! Iese ȚÂRȚÂRĂU Sebastian ușor accidentat, intră CUMPĂNĂ Petronel.
Min. 34 – CUMPĂNĂ Petronel trimite o diagonală pentru ABUZĂTOAEI Alin în banda stângă, acesta intră în centru și șutează puternic la colțul scurt, dar portarul echipei din Fălciu respinge cu greu în corner.
Min. 43 – După o fază a echipei Juventus Fălciu în marginea careului nostru, SONEA Cristian respinge lung către SOLOMON Cătălin, care ține bine de minge între 2 adversari și încearcă un șut de la 20m peste portarul echipei din Fălciu care era puțin ieșit, dar mingea trece peste poartă.
Min. 43 – După o fază a echipei Juventus Fălciu în marginea careului nostru, SONEA Cristian respinge lung către SOLOMON Cătălin, care ține bine de minge între 2 adversari și încearcă un șut de la 20m peste portarul echipei din Fălciu care era puțin ieșit, dar mingea trece peste poartă.
Min. 45 – Ocazie imensă de a egala a echipei din Fălciu în ultimul minut a primei reprize, după ce atacantul celor din Fălciu reușește să scape singur în careul nostru, șutează plasat peste Bădiț, dar mingea lovește bara.

Pauză – O primă repriză bună a băieților noștri care nu le-au lăsat prea multe ocazii adversarilor noștri de astăzi pentru a pune pericol la poarta apărată de Bădiț. Sperăm la o repriză a doua cel puțin la fel de bună în care să ne și desprindem pe tabela de marcaj. FC VASLUI – Juventus Fălciu 1-0

Min. 46 – Schimbare! Iese NENIȚĂ Adrian care acuză dureri după ce a fost faultat destul de dur în prima repriză, intră AGACHE George!
Min. 50 – Ocazie mare pentru ”galben-verzi”, MUNTEANU Ionuț driblează 3 adversari, pasează în banda dreaptă pentru DUDĂU Vlăduț care centrează în careu unde erau liberi SOLOMON Cătălin și ABUZĂTOAEI Alin, dar portarul din Fălciu reușește să scoată cu vârful degetelor mingea din gheata lui SOLOMON Cătălin aflat în poziție ideală de a marca.
Min. 56 – SONEA Cristian trimite un șut puternic de la 30m, dar mingea trece puțin pe lângă bara celor din Fălciu.
Min. 62 – PENALTY! Echipa Juventus Fălciu primește o lovitură de la 11m foarte ușor acordată de centralul Gigel Popa după un presupus fault a lui CHIRILĂ Robert în careu. Execută și înscrie Modiga Lucian. FC VASLUI – Juventus Fălciu 1-1.
Min. 65 – GOOOL! GOOL! GOL! ”Galben-verzii” revin rapid în avantaj prin golul înscris de SOLOMON Cătălin după o centrare șutată venită din stânga de la ABUZĂTOAEI Alin. FC VASLUI – Juventus Fălciu 2-1.
Min. 66 – Schimbare! Iese MUNTEANU Ionuț, intră BĂDIȚ Alexandru!
Min. 69 – Schimbare! Iese SOLOMON Cătălin, intră CEZAR Ionuț!
Min. 72 – GOOOL FC VASLUI! Înscrie DUDĂU Vlăduț după o fază trasă la indigo la golul marcat de Solomon. FC VASLUI – Juventus Fălciu 3-1
Min. 75 – Schimbare! Iese ABUZĂTOAEI Alin, intră COVĂCEL Andrei!
Min. 90+1 – CUMPĂNĂ Petronel trimite un șut plasat de la 20m, dar portarul celor din Fălciu reușește să respingă în corner cu greu o minge care se ducea în vinclul porții.

Final – Victorie importantă pentru ”galben-verzi” în fața unei echipe a Fălciului foarte dificilă. A fost un meci la discreția noastră, meci în care adversarii noștri de astăzi au reușit foarte puțin să ne dea emoții. Felicitări ambelor echipe pentru spectacolul oferit și vă așteptăm pe toți weekend-ul viitor tot pe stadionul MUNICIPAL în meciul contra celor de la Racova Pușcași.