FC Vaslui – FDR Tutova 14-0 (5-0)

FC Vaslui – FDR Tutova 14-0 (5-0)

”Galben-verzii” încep meciul împotriva adversarilor din Tutova cu următoarea echipă : Bădiț Sebastian – Chirilă Robert, Sonea Cristian, Gîrdea Sergiu, Bădiț Alexandru – Agache George, Crețu Ionuț, Abuzătoaie Alin – Solomon Cătălin, Moroșan Bogdan, Cezar Ionuț (c).
Rezerve: Cumpănă Victor, Lișiță Alin Alexandru, Buruiană Cristian, Palade Andrei, Covăcel Andrei.

Min. 5 – Prima mare ocazie a meciului îi aparține lui Abuzătoaie Alin, care driblează 3 adversari, șutează, dar mingea lovește bara.
Min. 8 – GOOOL VASLUIUL! Înscrie Moroșan Bogdan, după o pasă primită de la Agache, rămâne singur cu portarul și marchează cu un șut din marginea careului mare.
Min. 15 – GOOOL VASLUIUL! Moroșan Bogdan face dubla după o pasă venită de la Cezar Ionuț în interiorul careului mic, șutează puternic și ne dublăm avantajul pe tabelă!
Min. 30 – GOOOL VASLUIUL! Hattrick Moroșan Bogdan, marchează din interiorul careului după o pasă venită de la Agache!
Min. 35 – GOOOL! GOOL! GOL! Același Moroșan Bogdan, marchează al 4-lea gol printr-un șut de la 20 metri!
Min. 42 – GOOOL! Alin Abuzătoaie intră în careu și înscrie cu un lob peste portarul echipei din Tutova!

Pauză pe terenul din Vaslui. O primă repriză în care ”galben-verzii” s-au distrat cu apărarea adversă, echipa din Tutova nu a reușit să pună nici o problemă la poarta apărată de Bădiț! Așteptăm a 2-a repriză în care sperăm ca jucătorii noștri să vină cu o nouă repriză plină de goluri pentru spectatorii care înfruntă ploaia și frigul pentru a fi alături de favoriții noștri!

Min. 48 – Faza frumoasă în careul echipei din Tutova, centrare în careu iar Moroșan Bogdan încearcă să înscrie cu umărul, dar portarul advers este atent reușește să respingă!
Min. 49 – GOOOL VASLUIUL! Moroșan Bogdan reușește să înscrie al 5-lea gol în acest meci, Cezar Ionuț șutează, portarul advers respinge… dar mingea ajunge la Moroșan care înscrie!
Min. 51 – Dublă schimbare pentru ”galben-verzi”! Iese Moroșan Bogdan și Chirilă Robert, intră Buruiană Cristian și Palade Andrei!
Min. 53 – Schimbare! Iese Crețu Ionuț, intră Covăcel Andrei!
Min. 55 – Prima ocazie a echipei din Tutova, centrare în careul nostru, un jucător advers trimite cu capul spre poartă, dar Bădiț reține fără probleme!
Min. 55 – Ocazie imensă pentru ”galben-verzi”, cursă lungă a lui Abuzătoaie care trece de 3 adversari, lobează portarul, dar mingea lovește bara!
Min. 58 – Schimbare! Iese Bădiț Alexandru, intră Cumpănă Victor!
Min. 60 – GOOOL VASLUIUL! Înscrie Cezar Ionuț după o acțiune personală în care trece de 2 adversari, sutează cu stângul la colțul lung și duce scorul la 7-0.
Min. 61 – GOOOL VASLUI! E rândul lui Palade Andrei să înscrie după o centrare venită de la Solomon Cătălin, se înalță și trimite mingea în poartă cu capul!
Min. 65 – ”Galben-verzii” atacă în valuri poarta echipei din Tutova, dar Solomon, Buruiană și Abuzătoaie ratează șanse mari de a majora scorul!!
Min. 70 – GOOOL VASLUIUL! Penalty pentru ”galben-verzi” după un henț în careu al unui fundaș advers, execută Solomon Cătălin și înscrie! 9-0
Min. 72 – GOOOL! Abuzătoaie reușește să facă dubla după o centrare venită de la Solomon, trimite mingea în poartă cu umărul!
Min. 75 – GOOOL! ”Galben-verzii” fac spectacol, Cezar Ionuț reușește să recupereze o minge, driblează doi adversari și înscrie!
Min. 79 – GOOOL! Hattrick și pentru căpitanul Cezar Ionuț!
Min. 80 – Ocazie imensă Cezar Ionuț care încearcă să înscrie printr-o foarfecă respinsă de portarul advers!
Min. 82 – GOOOL! Înscrie Solomon Cătălin după o pasă venită de la Cezar Ionuț!
Min. 84 – GOOOL! Face dubla și Palade Andrei!

Final de partidă pe terenul din Vaslui. ”Galben-verzii” fac scor cu lanterna roșie a clasamentului, după un meci în care echipa din Tutova cu greu a ieșit din propriul teren. Pentru echipa noastră urmează 2 deplasări consecutive, la Fălciu etapa urmatoare și în etapa a 8-a ne deplasăm la Pușcași!