Cristian Hăisan, alături de proiectul ”galben-verde”

Cristian Hăisan, alături de proiectul ”galben-verde”

După Marko Ljubinkovic și Ionuț Balaur, fostul portar al echipei FC Vaslui, Cristian Hăisan, se alătură în susținea proiectului Asociației Sportive a Suporterilor Fotbal Club Vaslui.

Cristi Hăisan: ”Întotdeauna la Vaslui a fost un public foarte special și iubitor de fotbal, mereu prezenți la antrenamentele și meciurile echipei în număr mare, iar față de alte echipe unul foarte civilizat și mereu preocupat să-și încurajeze echipa. M-am simțit special de fiecare dată când pășeam pe teren datorită lor și a atmosferei frumoase pe care o făceau. Despre proiectul ”galben-verde” nu pot spune decât că mă bucur și mi-aș dori să prindă un real contur și îmi doresc să văd din nou Vasluiul ușor, ușor în Liga 1. O să fiți mereu în sufletul meu și-mi voi aduce tot timpul aminte cu plăcere de FC Vaslui și suporterii vasluieni”.

Toți cei care doresc să se alăture proiectului de readucere a fotbalului vasluian în ligile superioare ne pot contacta pe adresa de e-mail a echipei: assfcvaslui@gmail.com sau făcând donații pe contul de paypal: sustinfcvaslui@gmail.com