Barajul de promovare în Liga a III-a, reprogramat?

Vremea rea a dat peste cap programul Ligii a IV-a

Datele de disputare a meciurilor barajului de promovare în Liga a III-a ar putea fi modificate. Motivul? Vremea rea, care a amânat de trei ori debutul returului ligii a IV-a.

În ultima sedintã a Comitetului Executiv al Federatiei Române de Fotbal, desfãsuratã joi, 22 martie, membrii acestuia au decis sã amâne pentru urmãtoarea întâlnire propunerea cu privire la schimbarea datelor ce privesc meciurile de baraj de la varã pentru promovarea în Liga 3. “Se amânã pentru sedinta urmãtoare solicitarea cu privire la amânarea unor jocuri de baraj pentru promovarea în Liga 3″, e anuntul scurt postat pe site-ul FRF dupã sedinta CEx. Din cauza ninsorilor si viscolului din ultimele sãptãmâni, majoritatea AJF-urile din tarã au amânat cu mai multe sãptãmâni reluarea campionatului Ligii a 4-a. Astfel, pentru a nu introduce intermediare ca sã recupereze etapele amânate, reprezentantul fotbalului amator, cât si al doilea vicepresedinte al Comitetului Executiv al FRF, Octavian Goga, a venit cu solicitarea schimbãrii datelor meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3.

Amânat cu o sãptãmânã

Conform programãrii initiale, cele 42 de campioane ale Ligii a 4-a din toatã tara trebuie sã desfãsoare turul barajului de promovare pe 16 iunie 2018 (ora 18:00), iar returul pe 23 iunie 2018 (ora 17:30). Meciurile de baraj, 21 la numãr, se disputã în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecãrei echipe. Dacã membrii Comitetului Executiv vor vota, barajul de promovare ar urma sã se dispute o sãptãmânã mai târziu, pe 23 (turul), respectiv 30 iunie (returul). Campioana judetului Vaslui va lupta, pentru promovarea în esalonul al treilea valoric, cu campiona judetului Suceava.

Sursa: www.vrn.ro