Atletic Club Barlad – FC Vaslui 1-1 (0-1)

Atletic Club Barlad – FC Vaslui 1-1 (0-1)

“Galben-verzii” incep meciul de la Barlad cu urmatoarea echipa: Badit Florin Sebastian – Badit Alexandru, Grigoras Sebastian, Sonea Cristian, Olaru Ovidiu – Girdea Sergiu – Chirila Robert, Cezar Ionut, Morosan Bogdan, Abuzatoaie Alin – Solomon Catalin.
Rezerve: Cumpana Victor, Buruiana Cristian, Palade Andrei, Cretu Ionut, Donosa Andrei.

Min. 4 – Prima ocazie importanta din meci apartine echipei din Barlad, dupa o centrare in careu din lovitura libera, barladenii trimit spre poarta, dar Badit retine in 2 timpi.
Min. 12 – O noua ocazie mare pentru barladeni, un jucator advers intra in careu dupa ce trece de Sonea, suteaza la coltul lung, dar mingea trece peste!
Min. 18 – GOOOL Vasluiul! Cezar Ionut centreaza in careu din lovitura libera lateral stanga, Girdea Sergiu se inalta si trimite mingea in poarta!
Min. 19 – Abuzatoaie Alin dribleaza un fundas advers suteaza la poarta, dar portarul advers reuseste sa respinga cu greu!
Min. 24 – Schimbare! Iese accidentat Olaru Ovidiu, intra Cumpana Victor!
Min. 30 – Ocazie imensa pentru “galben-verzi”, Morosan Bogdan ramane singur dupa o greseala a unui fundas advers, suteaza la coltul lung, dar mingea trece putin pe langa bara.
Min. 37 – Ocazie pentru AC Barlad, atacantul advers trimite un sut spre poarta de la 18m, dar mingea trece peste!
Min. 42 – Ocazie mare pentru Barlad, centrare in careu din lovitura libera, atacantul advers suteaza slab spre poarta si Badit retine fara probleme!

Pauza pe stadionul FEPA din Barlad! O prima repriza destul de echilibrata, in care si adversarii nostri au pus destule probleme la poarta aparata de Badit. Speram la o a 2-a repriza mult mai consistenta si mai multa inspiratie in fata portii adverse!

Min. 53 – Un inceput mai bun de repriza al echipei AC Barlad care pun presiune pe apararea noastra, dar fara ocazii mari de poarta!
Min. 61 – Schimbare! Iese Badit Alexandru, intra Buruiana Cristian!
Min. 63 – Ocazie pentru “galben-verzi”, Buruiana trimite o pasa catre Solomon, dar un fundas advers respinge in extremis in corner!
Min. 69 – Gol pentru Barlad! 1-1
Min. 70 – Schimbare! Iese Solomon Catalin, intra Cretu Ionut!
Min. 79 – Ocazie imensa pentru “galben-verzi”, combinatie de pase intre Morosan Bogdan si Cezar Ionut, ultimul suteaza puternic din pozitie ideala dar pe langa!
Min. 81 – Schimbare! Iese Cezar Ionut, intra Palade Andrei!

Final de partida la Barlad! Cel mai slab meci al nostru din acest sezon, un meci pe care il puteam castiga, dar si pierde! Un arbitru central cu o prestatie in acest meci destul de mediocra si un teren de joc destul de rau din cauza precipitatiilor cazute aseara! Pentru noi urmeaza meciul cu Multim Perieni de pe teren propriu, ultimul meci din turul campionatului!