ASS FC Vaslui – Flacăra Muntenii de Sus 3-1 (2-0)

Cele mai bune echipe din liga a patra, ASS FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus, au făcut o bună propagandă fotbalului. Meciul direct, disputat în nocturnă, a fost peste multe partide din liga secundă, iar în anumite momente s-a ridicat la nivelul primei ligi.

Partida ASS FC Vaslui – Flacăra Muntenii de Sus a stârnit un real interes. La lumina reflectoarelor, pe stadionul Municipal, aproape o mie de spectatori, dintre care 800 au fost plătitori de bilete, au asistat la un joc demn de prima ligă.

Cele două echipe s-au întrecut pe sine, jocul fiind unul excelent, cu ocazii și multe goluri, spre deliciul asistenței.

În tribune, vasluienii au oferit un alt spectacol de sunet și culoare, însă nu s-au lăsat mai prejos nici oaspeții, care au fost încurajați de aproximativ 400 de fani.

Partida a început pe fondul dominării echipei oaspete, care a irosit două șanse mari de gol. La prima gafă în defensiva muntenarilor, Cătălin Solomon a profitat de o pasă neinspirată la portarul advers și a marcat pentru 1-0. Gazdele n-au stat prea mult pe gânduri, iar Gabriel Cosovăț a majorat diferența la 2-0, care a fost și scorul pauzei.

La reluare, Flacăra dădea semne că nu a renunțat la luptă, iar Paul Ponea a reaprins speranțele nou promovatei. După marcarea golului, oaspeții prind și mai mult curaj și pun presiune la poarta galben-verzilor, lăsându-se însă descoperiți în defensivă. ASS FC Vaslui nu a iertat, astfel că a venit golul trei, operă a lui Robert Chirilă.

Grație acestui rezultat, galben-verzii se desprind în fruntea clasamentului ligii a patra și devin principalii favoriți la câștigarea titlului județean.

Sursa: www.obiectivvaslui.ro