AS Hușana Huși – FC Vaslui 1-0 (1-0)

AS Hușana Huși – FC Vaslui 1-0 (1-0)

Start de partidă pe stadionul Municipal din Huși.
Min. 7 – Un start de partidă echilibrat la Huși, ambele echipe încearcă un joc de posesie.
Min. 15 – Prima ocazie importantă a meciului este de partea “galben-verzilor”, Solomon ține bine de minge între 3 adversari, dar șuteaza slab din cădere spre poarta celor din Huș, iar portarul advers reține fără probleme..
Min. 25 – Neniță centrează din corner, Gîrdea se înalță și trimite peste poartă.
Min. 26 – Năzăreanu execută o lovitură liberă indirectă de la 25-30 metri lateral stânga, dar mingea se duce mult lângă.
Min. 27 – Deschidere de scor la Huși. Centrare din corner, iar atacantul hușenilor trimite mingea cu capul în poartă. AS Hușana Huși – FC Vaslui 1-0.

Pauză pe stadionul Municipal din Huși. O repriză destul de slabă a favoriților noștri. Sperăm la mai multă determinare și concentrare în repriza a 2-a.

Min. 51 – Munteanu prinde un șut puternic din marginea careului mare, dar direct în brațele portarului.
Min. 54 – Schimbare! Dublă schimbare, iese Cezar Ionuț și ușor accidentat Gîrdea Sergiu, intră Cumpănă Petronel și Dudău Vlăduț!
Min. 64 – Schimbare! Iese Munteanu Ionuț, intră Agache George!
Min. 70 – Schimbare! Iese Neniță Adrian, intră Chirilă Robert!
Min. 85 – Schimbare! Iese Grigoraș, intră Bădiț Alexandru!

Final de joc pe stadionul din Huși. FC Vaslui contabilizează prima înfrângere în campionat după cel mai slab meci făcut de ”galben-verzi” în acest sezon. Sperăm să ne revenim până la meciul de luni cu Vitis Șuletea și să demonstrăm că a fost doar un accident!