A lăsat fularul pentru performanță

Victor Cumpănă este un exemplu în rândul fotbaliștilor din campionatul județean de fotbal. Din suporter a devenit jucător pentru a ajuta ASS FC Vaslui să revină pe harta fotbalistică a țării.

În vârstă de 32 de ani, Victoraș, cum îl strigă toată lumea, este cel mai vechi și, în același timp, cel mai polivalent jucător din lotul echipei ASS FC Vaslui. A evoluat pe toate posturile atunci când a fost nevoie de el, de la portar, fundaș, până la mijlocaș.

”Este unul dintre cei mai inimoși jucători din lotul echipei, iar asta se vede de fiecare dată atunci când intră pe teren. În prima parte a campionatului a început ca titular în șase meciuri, două ca portar, cu Racova Pușcași și Juventus Fălciu, în cupă, iar în celelalte șase a fost rezervă. Victoraș are 582 de minute jucate în tricoul galben-verde”, se menționează pe pagina oficială a echipei.

Victor Cumpănă a parcurs mii de kilometri pentru FC Vaslui și culorile ”galben-verzi”, ca membru al Peluzei Nord Vaslui și al grupului Dorobanții, iar în momentul în care a fost demarat proiectul ASS FC Vaslui, a lăsat fularul pentru a juca în tricoul echipei pe care o iubește.

Sursa: Obiectiv Vaslui