ASS FC Vaslui și Interact Club Vaslui, alături de familia Toporăscu!

ASS FC Vaslui și Interact Club Vaslui, alături de familia Toporăscu!

Vă mai aduceți aminte de familia Toporăscu din Bălteni? Familia pe care în iarna anului trecut membrii Peluzei Nord Vaslui, împreună cu jucătorii echipei de fotbal ASS FC Vaslui au reușit să îi ajute să treacă mai ușor peste perioada rece și să le facă puțin mai frumoase sărbătorile!? Noi cu siguranță nu i-am uitat! Am fost în continuare alături de ei pe tot parcursul anului 2017, an în care am reușit să îi vizităm regulat și să îi ajutăm în continuare cu alimente, hainuțe și chiar o vorbă bună. Ultima vizită a membrilor Peluzei Nord Vaslui, la începutul lunii septembrie, le-a asigurat celor doi copii minori ai familiei, Doru și Costel, rechizitele necesare pentru începerea noului an școlar, alimente, hainuțe și o seară de bună dispoziție, fericire și distracție în bâlci.

Duminică, 15 octombrie 2017, am reușit cu ajutorul volutarilor din Clubul Interact Vaslui să le facem o nouă vizită membrilor familiei Toporăscu, voluntari care prin organizarea unor strângeri de fonduri au reușit să le asigure o nouă tranșă de alimente, dulciuri, haine pentru sezonul rece și cel mai important lemne de foc pentru următoarele 2-3 luni. Le mulțumim și noi pe această cale pentru implicare și gestul de-a ajuta această familie.

Oricine vrea să se implice în acest caz alături de membrii Peluzei Nord, Asociației Sportive a Suporterilor Fotbal Club Vaslui și a echipei ASS FC Vaslui, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail: assfcvaslui@gmail.com sau numărul de telefon: 0736648034 și o să ne asigurăm că toate bunurile o să ajungă la familia Toporăscu sau poate chiar să le facem o nouă vizită împreună!